Azərbaycanda yeni onlayn platformadan istifadə etməzdən əvvəl şəxsi məlumatların hesabdan silinməsi ilə bağlı müraciətin necə təsdiqləndiyini yoxlamaq istəyirəm. Sadəcə “hesab silindi” mesajı ilə yanaşı, hansı məlumatların silindiyi və hansı məlumatların müəyyən səbəbdən saxlanıldığı barədə məlumat verilməsi daha şəffaf görünür. Platformanın silinmə prosesinin mərhələlərini və nəticəsini istifadəçiyə aydın şəkildə göstərməsi məxfilik baxımından nə qədər vacibdir?
11 Views

Yeni bir həftəyə başlayanda adətən özümə bir hədəf qoyuram. Bu həftəki hədəfim maraqlı bir platforma tapmaq idi. Və bu hədəfimi yerinə yetirdim. Həmin platforma
ünvanındadır. Bu saytı ilk dəfə açanda onun nə qədər xüsusi olduğunu anladım. Burada hər şey o qədər mükəmməl təşkil olunub ki, insan heç bir çətinlik çəkmir. Rənglər, yazılar, bölmələr — hər şey öz yerindədir. Mən bu platformanı araşdırdıqca daha çox bəyənməyə başladım. Çünki burda vaxt keçirmək həm asan, həm də xoşdur. Bu platforma mənə həftənin yorğun günlərindən sonra rahatlamaq üçün əla imkan yaradır. Artıq bu sayt mənim həftəlik istirahətimin bir hissəsidir. Mən bu platformanı hər həftə açıram və hər dəfə orada yeni bir şey tapıram. Bu, mənim üçün həyəcanverici bir macəradır. Mən bu platformanı hər kəsə tövsiyə edirəm, çünki hər kəsin həyatına bir az rəng gərəkdir.